Boekhoudsoftware-vergelijken.nl Vind en vergelijk de beste bedrijfssoftware Klantbeoordeling: 9.1/10
nieuwe-features_april.png

Wat zijn de nieuwe boekhoudprogramma features van april?

De digitale wereld staat nooit stil. Sterker nog, de technologische ontwikkelingen gaan sneller dan ooit tevoren. Boekhoudsoftware blijft uiteraard niet achter. Als je even niet oplet, is er alweer een update. Zonder dat je het doorhebt, heeft je software na een update een nieuwe feature. Als je hier geen gebruik van maakt, is dat natuurlijk zonde. Niet alle updates zijn even interessant. Daarom licht Software Vergelijken de meest aansprekende updates die onze leveranciers doorvoeren eruit. Zo ben je altijd op de hoogte van nieuwe features. Dit keer kijken we wat voor updates de maand april heeft opgeleverd.

Exact faciliteert G-rekening

Wanneer je personeel inleent of detacheert kun je hiervoor een G-rekening gebruiken om dit personeel te betalen. Door te betalen op een G-rekening beperk je je aansprakelijkheid voor loonheffing en sociale lasten van je onderaannemer of opdrachtnemer. Exact heeft daarom besloten vanaf nu ook gebruik te maken van G-rekeningen. De functie is zonder extra kosten beschikbaar in alle pakketten behalve Boekhouden Basis.

Reeleezee verbetert mobiele versie

Reeleezee heeft een update doorgevoerd wat betekent dat vooral de mobiele versie is verbeterd. Zo is het aanmaken en opslaan van een factuur of boeking makkelijker geworden. In de overzichten met facturen, producten, betaalopdrachten en betalingen in de bank kunnen nu meerdere items tegelijk worden geselecteerd om hier vervolgens een actie op uit te voeren zoals betalen, boeken, versturen of verwijderen.

Factuur introduceren met Rompslomp

Wanneer je een offerte of factuur verstuurt waarvan je die deze extra uitleg behoeft, wil je graag ruimte voor een extra veld om de offerte en factuur te kunnen toelichten. Met de nieuwe functie van Rompslomp kan dat vanaf nu. Je vindt nu op je factuur en offerte een extra veld dat je kunt gebruiken om een tekst toe te voegen boven je factuur- of offerteregels. Ga naar je offerte of factuur en voeg daar je tekst bovenaan toe.

Snelstart koppelt met Rabobank

Snelstart is een samenwerking aangegaan met Rabobank. Dat betekent dat er een automatische koppeling met de Rabobank voor klanten van SnelStart komt. Door de koppeling worden dagelijks alle mutaties automatisch verwerkt in je boekhouding. Vanaf 18 mei kunnen (bijna alle) Snelstart-klanten gebruikmaken van de koppeling.

Populaire software

Rating:
Reviews: te weinig reviews
Boekhouden
Rating:
Reviews: 434
Boekhouden
Rating:
Reviews: 5
Boekhouden
Steven Houkes - Webredacteur
Geschreven door:
Steven Houkes
Webredacteur

Steven is als online redacteur degene die de content van de websites creëert en waarborgt en in zijn blogs je wegwijs maakt in de materie van allerhande software. Hij heeft veel ervaring opgedaan als webredacteur bij RTV Noord en past deze journalistieke kennis toe bij het schrijven van zijn blogs. In zijn vrije tijd doet hij aan voetbal, wielrennen (alleen bij mooi weer) en koken. Heb je vragen? Mail gerust naar steven@appwiki.nl.

Steven Houkes - Webredacteur
Steven Houkes
Webredacteur

Leestijd 5 minuten

Up-to-date blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste business apps!

  • Uitschrijven voor de nieuwsbrief is altijd weer mogelijk.

Verder lezen


jaarafsluiting-tips-experts.png

De beste jaarafsluiting tips van 4 boekhouding experts

De beste tips voor een goede jaarafsluiting van je boekhouding. Vier experts aan het woord, die jou op...

Iris Kluin - Online marketeer
Iris Kluin
Online marketeer
boekhouden_tijdbesparen(1).png

Hoe je van je boekhouding een genietmoment kunt maken

Tijd is geld en dat geldt zeker voor jou als ondernemer. Tijd is kostbaar en je kunt jouw tijd maar één...

Anne Hoekman - Online marketeer
Anne Hoekman
Online marketeer
boekhoudsoftware-selectie.png

Hoe kies ik in 7 stappen de boekhoudsoftware die bij me past?

Welke boekhoudsoftware past het best bij mij? Een stappenplan Of je nou net bent begonnen of al jaren...

Steven Houkes - Webredacteur
Steven Houkes
Webredacteur
Products