Boekhoudsoftware-vergelijken.nl Vind en vergelijk de beste bedrijfssoftware Klantbeoordeling: 9.1/10
features-maart-boekhouden.png

Wat zijn de nieuwe boekhoudprogramma features van maart?

De digitale wereld staat nooit stil. Sterker nog, de technologische ontwikkelingen gaan sneller dan ooit tevoren. Boekhoudprogramma's blijven uiteraard niet achter. Als je even niet oplet, is er alweer een update. Zonder dat je het doorhebt, heeft je software na een update een nieuwe functie. Als je hier geen gebruik van maakt, is dat natuurlijk zonde. Daarom licht Software Vergelijken elke maand de meest aansprekende updates die onze leveranciers doorvoeren voor je eruit. Zo ben je altijd op de hoogte van nieuwe features. De rode draad van deze maand: bankkoppelingen.

Bunq-koppeling

Meerdere softwareleveranciers (e-Boekhouden, Exact, MoneyMonk, en Informer) zijn een samenwerking aangegaan met Bunq. Dit betekent dat er vanaf nu een realtime koppeling is met de betaalapp. Dat wil zeggen dat banktransacties altijd meteen zichtbaar zijn in je boekhouding. Deze verwerk je vervolgens eenvoudig door ze te koppelen aan openstaande facturen. Andersom kan het overigens ook. Zo is er een importfunctie, waarmee je de bij- en afschrijvingen vervolgens in je boekhouding plaatst. Zo bespaar je veel tijd.

Minox ontwikkelt eigen betaalapp: Bizcuit

Bizcuit. Zo heet de nieuwe bankkoppeling van Minox. De app automatiseert je gehele betalingsproces. Met Bizcuit automatiseer je de verwerking van de bankafschriften en kan je alle betalingen en incasso’s rechtstreeks vanuit Minox Online via de Bizcuit app te doen. In drie stappen wordt je factuur geboekt, geaccordeerd en direct betaald vanuit je administratie. Zo hoef je dus niet meer je boekhoudomgeving te verlaten om betalingen te doen en kun je wanneer jij dat wilt, alle betalingen en incasso’s super gemakkelijk accorderen.

features-plingit

Exact komt met Notifyr

Notifyr won eind 2016 de hackathon van Exact. De bedenkers worden nu beloond met een samenwerking met Exact. Met de app kun je je abonneren op gebeurtenissen uit Exact Online. Jij of je medewerkers krijgen real-time een seintje als er iets gebeurt dat voor hen van belang is. Denk aan een order boven een bepaald bedrag, een klant die te laat dreigt te betalen of als de verhouding openstaande posten debiteuren/crediteuren buiten een bepaalde bandbreedte is gevallen. Notifyr is binnenkort beschikbaar.

Voordeel uitrekenen met Reeleezee

Wat is er nou leuker dan geld besparen? Niets. Daar denken ze bij Reeleezee net zo over. Daarom heeft Reeleezee een calculator gemaakt waarmee je gemakkelijk kunt uitrekenen hoeveel tijd en geld je kunt besparen door gebruik te maken van de functionaliteit ‘Scan & Boek’ in Reeleezee. Vul je uurtarief in, hoeveel tijd je kwijt bent aan het handmatig factureren en het aantal facturen en Reeleezee rekent het voordeel voor je uit.

Populaire software

Rating:
Reviews: te weinig reviews
Boekhouden
Rating:
Reviews: 434
Boekhouden
Rating:
Reviews: 5
Boekhouden
Steven Houkes - Webredacteur
Geschreven door:
Steven Houkes
Webredacteur

Steven is als online redacteur degene die de content van de websites creëert en waarborgt en in zijn blogs je wegwijs maakt in de materie van allerhande software. Hij heeft veel ervaring opgedaan als webredacteur bij RTV Noord en past deze journalistieke kennis toe bij het schrijven van zijn blogs. In zijn vrije tijd doet hij aan voetbal, wielrennen (alleen bij mooi weer) en koken. Heb je vragen? Mail gerust naar steven@appwiki.nl.

Steven Houkes - Webredacteur
Steven Houkes
Webredacteur

Leestijd 5 minuten

Up-to-date blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste business apps!

  • Uitschrijven voor de nieuwsbrief is altijd weer mogelijk.

Verder lezen


jaarafsluiting-tips-experts.png

De beste jaarafsluiting tips van 4 boekhouding experts

De beste tips voor een goede jaarafsluiting van je boekhouding. Vier experts aan het woord, die jou op...

Iris Kluin - Online marketeer
Iris Kluin
Online marketeer
boekhouden_tijdbesparen(1).png

Hoe je van je boekhouding een genietmoment kunt maken

Tijd is geld en dat geldt zeker voor jou als ondernemer. Tijd is kostbaar en je kunt jouw tijd maar één...

Anne Hoekman - Online marketeer
Anne Hoekman
Online marketeer
boekhoudsoftware-selectie.png

Hoe kies ik in 7 stappen de boekhoudsoftware die bij me past?

Welke boekhoudsoftware past het best bij mij? Een stappenplan Of je nou net bent begonnen of al jaren...

Steven Houkes - Webredacteur
Steven Houkes
Webredacteur
Products