Boekhoudsoftware-vergelijken.nl Vind en vergelijk de beste bedrijfssoftware Klantbeoordeling: 9.1/10
user-case-acconline.png

Waarom Laura koos voor Acconline

Laura Brink bestiert in Sittard het Beauty Huis, een schoonheidssalon met expertise op het gebied van huidverbetering. Net als veel andere ondernemers stopt ze haar hart en ziel in haar bedrijf. Veel tijd om zelf de boekhouding te doen heeft ze dan ook niet. Ze koos daarom een jaar geleden om gebruik te maken van de totaaloplossing van Acconline.

Waarom heb je voor Acconline gekozen?

'Ik was al bekend met Acconline', zegt Laura. 'Ik wist dus al dat ze goed zijn in wat ze doen. Maar ik heb vooral gekozen voor Acconline vanwege het gemak.' 

Wat is dat gemak van Acconline dan?

'Acconline werkt gewoon heel simpel. Het vergt weinig werk. Ik hoef in principe maar één keer per maand naar mijn cijfers te kijken om inzicht te krijgen. Eén keer in het kwartaal stuurt Acconline de kwartaalcijfers. Die hoef ik alleen maar goed te keuren. Ik hoef dus zelf geen BTW-aangifte meer te doen. Dat scheelt veel tijd.'

Acconline werkt gewoon heel simpel. Het vergt weinig werkLaura Brink

Hoe werk je met Acconline?

'Ik maak het meeste gebruik van het online dashboard van Acconline. Wanneer ik een online factuur binnen krijg, sla ik deze op op mijn bureaublad. Vervolgens kan ik deze met één druk op de knop uploaden. Ik krijg er niet zoveel meer van binnen, maar als ik een papieren factuur binnen krijg, maak ik hier een foto van met mijn smartphone. Die stuur ik dan door naar Acconline."

Vind je Acconline niet duur?

'Nee', zegt Laura stellig. 'En dat terwijl ik nog geen honderd facturen per jaar stuur. Maar als ik een boekhouder moet inhuren om mijn cijfers te laten controleren, en dat gaat per uurtje factuurtje, dan schrik je achteraf wel van de rekening. Met Acconline hoeft dit niet. Ik bespaar op deze manier dus veel op de kosten van een boekhouder. Boekhouders zijn duur, ik denk dat veel mensen dat niet beseffen.'

Als ik een boekhouder moet inhuren om mijn cijfers te laten controleren dan schrik je achteraf wel van de rekening. Met Acconline hoeft dit nietLaura Brink

Wat zijn de voordelen van Acconline?

'Behalve het gemak? Nou, je hebt altijd beschikking over je gegevens en inzicht in de cijfers, ook als je onderweg bent. En wanneer ik een vraag heb, stuur ik gewoon een mailtje. Ik krijg dan altijd heel snel antwoord.'

Tevreden dus?

'Ja, heel erg. Met Acconline hoef ik haast niks meer zelf te doen, dus voorlopig blijf ik er gebruik van maken.'

Populaire software

Rating:
Reviews: te weinig reviews
Boekhouden
Rating:
Reviews: 434
Boekhouden
Rating:
Reviews: 5
Boekhouden
Steven Houkes - Webredacteur
Geschreven door:
Steven Houkes
Webredacteur

Steven is als online redacteur degene die de content van de websites creëert en waarborgt en in zijn blogs je wegwijs maakt in de materie van allerhande software. Hij heeft veel ervaring opgedaan als webredacteur bij RTV Noord en past deze journalistieke kennis toe bij het schrijven van zijn blogs. In zijn vrije tijd doet hij aan voetbal, wielrennen (alleen bij mooi weer) en koken. Heb je vragen? Mail gerust naar steven@appwiki.nl.

Steven Houkes - Webredacteur
Steven Houkes
Webredacteur

Leestijd 5 minuten

Up-to-date blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste business apps!

  • Uitschrijven voor de nieuwsbrief is altijd weer mogelijk.

Verder lezen


jaarafsluiting-tips-experts.png

De beste jaarafsluiting tips van 4 boekhouding experts

De beste tips voor een goede jaarafsluiting van je boekhouding. Vier experts aan het woord, die jou op...

Iris Kluin - Online marketeer
Iris Kluin
Online marketeer
boekhouden_tijdbesparen(1).png

Hoe je van je boekhouding een genietmoment kunt maken

Tijd is geld en dat geldt zeker voor jou als ondernemer. Tijd is kostbaar en je kunt jouw tijd maar één...

Anne Hoekman - Online marketeer
Anne Hoekman
Online marketeer
boekhoudsoftware-selectie.png

Hoe kies ik in 7 stappen de boekhoudsoftware die bij me past?

Welke boekhoudsoftware past het best bij mij? Een stappenplan Of je nou net bent begonnen of al jaren...

Steven Houkes - Webredacteur
Steven Houkes
Webredacteur
Products